Lichaam & Geest in Balans

Heb jij last van de volgende symptomen...

Oververmoeid, stress, prikkelbaar, emotioneel, overgewicht of een grauw uiterlijk

Kortom jij zit niet lekker in je vel. De oplossing ligt bij jezelf.

In dit boek lees jij hoe je dit zelf kan veranderen. Vind jouw innerlijke kracht en energie terug. Door middel van enkele simpele aanpassingen in jouw leven is de energievoorziening in het lichaam op korte termijn boven gemiddeld en ga jij weer met één en al positiviteit door het leven. Je zal een gezond en energiek lichaam krijgen met een frisse geest die de hele wereld weer aan kan.

prijs: 19,95 euro

Hoog-sensitief in Balans

Ervaar jij emoties veel heftiger dan de mensen in jouw omgeving...? Heb jij moeite met veranderingen en voel jij je vaak ergens niet "thuis"? Je past in deze wereld niet echt in het geheel?!

Een grote kans dat óók jij een hoog-sensitief persoon bent. Er worden steeds meer mensen met deze eigenschap geboren, dus gelukkig ben jij niet de enige.

En nee, je bent niet raar of vreemd. Je bent anders, uniek!

Lastig is het vaak wel in een wereld, die draait om geld en macht. In dit boek neem ik je mee en laat ik je zien hoe je het beste met deze mooie eigenschap kunt omgaan. Leer gebruik te maken van jouw intuïtie en creëer een warm liefdevol leven voor jezelf.

prijs: 19,95 euro

Hoog-sensitieve kinderen in Balans

Hoog-sensitieve kinderen zijn geen aandachttrekkers, géén aanstellers en zeker géén dwingelandjes!

Het zijn kinderen die overgevoelig zijn voor geur, geluid en emoties.

Ze hebben begrip, structuur en regelmaat nodig, zodat ze binnen de regels, die jij als ouder/ verzorger opstelt, hun gevoel van eigenwaarde behouden. Ze moeten zichzelf kunnen en mogen zijn. Daarom spreek ik in dit boek over begeleiden en niet over opvoeden. 

Het hoog-sensitieve kind moet de mogelijkheid krijgen om zichzelf te kunnen ontwikkelen in wie hij/ zij wil zijn met de volledige acceptatie van de ouders. De ouders zijn er om ze te helpen om hun plek in deze wereld in te nemen zoals zij dat willen. Geef ze die kans!

prijs: 19,95 euro

Lifeplanner Lichaam & Geest in Balans

Jouw eigen project. Jezelf.

Waar ben jij goed in, wat zou jij willen als alles mogelijk is...? 

Ooit goed over nagedacht?!

Jij kan veel meer dan je denkt, haal al het positieve uit het leven en bepaal je eigen route. Met behulp van mijn lifeplanner wil ik jou helpen een nieuwe weg in te slaan waar niets onmogelijk is.

Word bewust van jouw innerlijke kracht en talenten en gebruik deze om jouw dromen waar te maken.

Wacht niet tot morgen, begin vandaag!

prijs: 17,50 euro

 

 

Boek bestellen?

Stuur een mail naar info@uniquehspbegeleiding.nl en het boek komt zo spoedig mogelijk naar jou toe!